KONTAKT AGRITEAM VIBORG/AARSApS

 

 

 

 

 

 

   

Ejendomsmæglerfirmaet
Ib Bjerregaard

Søndergade 31 1.M
9600 Aars

Tlf.: 9862 1396

aars@agriteam.dk
www.agriteam.dk/aars
www.agriteam.dk

Direktør, Agronom og ejendomsmægler (MDE)

Ib Bjerregaard
Mobil: 5184 3196

ib@agriteam.dk

 

Sagsbehandler, sælger og assistent
   

Bettina Sæderup
Mobil: 3047 7128

bs@agriteam.dk

 

Sagsbehandler
   
​   

Camilla Mia Madsen
Mobil: 22389502 

cm@agriteam.dk 

 

Kontorassistent
   
   

Jonna H. Thomsen
Mobil: 22576899

jt@agriteam.dk


Agriteam Viborg/AarsApS Ejendomsmæglerfirmaet Ib Bjerregaard er en erfaren selvstændig mæglerforretning, som siden 1972 ( tidl. Jens Laurits Poulsen) har formidlet alle former for ejendomme og landbrugsejendomme i Himmerland, Hanherred, Midtjylland samt dele af Østjylland. Gennem de senere år har omsætningen af fritidsejendomme fået lidt større vægt, der omsættes også villaer – ligesom fritidsboliger også indgår i udbuddet. Vores speciale er stadig formidling af natur- og landbrugsejendomme, hvor vi har god kontakt til landbrugets rådgivere.

I dag dækkes Nordjylland og Midtjylland med aktiviteter i: Viborg kommune, Vesthimmerland kommune, Skive kommune, Rebild kommune, Aalborg kommune, Mariager Fjord kommune, Randers kommune, Morsø kommune, Thisted kommune, Holstebro kommune og Silkeborg kommune. Men også gerne rykker ud i Vendsyssel til Jammerbugt kommune, Frederikshavn kommune, Brønderslev kommune og Hjørring kommune ligesom vi også kommer mod vest til Lemvig, Struer, Herning og Ikast Brande, samt på Djursland og Skanderborg mod syd.

Vi er selvstændige og uafhængige og garanterer altid en uvildig rådgivning baseret på erfaring og godt lokalkendskab. Vi vægter diskretion, grundighed og loyalitet og ser det som vores vigtigste opgave, at du som kunde føler dig i trygge hænder. 

Du er altid velkommen til at kontakte os for en gratis og uformel snak, hvad enten du er i markedet for at købe eller sælge – eller du bare har brug for et godt råd.

AGRITEAM VIBORG/AARS ApS

Ejendomsmæglerfirmaet
Ib Bjerregaard
Søndergade 31 1.M.
9600 Aars
Tel: 9862 1396
aars@agriteam.dk

GENVEJE

Opret en søgeagent
Se solgte ejendomme
Landbrug / landejendom
Sæt din bolig til salg
Download app
Søg boligejendomme
Find vej
Kontakt os
webbureau easynet