HOLD DIG AJOUR

AKTUELT

 

TEAMET UDVIDES - SEPTEMBER 2016:

 
Vi har drønende travlt!! Derfor har vi ansat Jørn Lauritsen,læs mere om ansættelsen af Jørn her.
 
 

TEAMET UDVIDES - NOVEMBER 2015:

 
Vi har drønende travlt!! Derfor har vi ansat Jonna Hosbond Thomsen, som skal virke hos os som vores blæksprutte og tovholder på kontoret. Jonna er bosiddende på en ejendom lidt uden for Aars, hvor Jonna’s ægtefælle driver en mælkeproduktion i et I/S-samarbejde. Jonna har derfor et bredt kendskab til landbruget og dets forhold. Jonna kommer fra tidligere stillinger som kontorassistent. Vi håber, at I vil tage godt imod hende :)
 

PRESSEMEDDELELSE - JANUAR 2015:

Agriteam Aars hedder nu Agriteam Viborg/AarsApS Ejendomsmæglerfirmaet Ib Bjerregaard

Pr 1. januar har Agriteam Aars skiftet navn til:

Agriteam Viborg/AarsApS Ejendomsmæglerfirmaet Ib Bjerregaard.

Dermed passer navnet bedre til firmaets dækningsområde.

Agriteam Viborg/AarsApS Ejendomsmæglerfirmaet Ib Bjerregaard er en erfaren selvstændig mæglerforretning, som siden 1972 har formidlet alle former for ejendomme og landbrugsejendomme i Nordjylland og Midtjylland med aktiviteter i: Viborg kommune, Vesthimmerland kommune, Skive kommune, Rebild kommune, Aalborg kommune, Mariager Fjord kommune, Randers kommune, Morsø kommune, Thisted kommune, Holstebro kommune og Silkeborg kommune. Men også gerne rykker ud i Vendsyssel til Jammerbugt kommune, Frederikshavn kommune, Brønderslev kommune og Hjørring kommune ligesom vi også kommer mod vest til Lemvig, Struer, Herning og Ikast Brande, samt på Djursland og Skanderborg mod syd.

Ejendomsmægler Ib Bjerregaard siger i forbindelse med skift af navn: ”Gennem de seneste par år har vi fået flere opgaver i det midtjyske –særligt i Viborg kommune, derfor er det helt naturligt, at vi nu tager konsekvensen og skifter navn. Med fortsat kontor i Aars og med min bopæl i Viborg er det nye navn mere retvisende. ”

Han siger videre. ”Vi har oplevet klart flere opgaver i 2014 end de tidligere år. Målet er derfor også på sigt at oprette en afdeling af Agriteam i Viborg – Sidste år har vi således formidlet ejendomme for over 110 mio. kroner og samarbejdet med over 25 forskellige pengeinstitutter og advokater fordelt over hele Midtjylland og Nordjylland.”

Ring for yderligere oplysninger.

 

 

MIDTWEST FARMSHOW - 2014

Trætte ben dagen derpå. Men rigtig fint MidtWest FarmShow i Skive er ovre med flot vejr og mange besøgende. Langt flere end forventet kom og besøgte vores stand her første gang vi var med. Konkret fik vi 5 "kunder" på bogen som skal have et besøg - dertil flere interesserede købere til store og små ejendomme - så køberkartoteket blev også større. Vi håber alle besøgende på showet nød dagen, lige så meget som vi gjorde.

 

 

 

INDSEND SKATTEBILLET

Til sælgere: HUSK at indsende den nye ejendomsskattebillet sammen med øvrige forbrugsbilag, således vi kan ejendommene opdateret.

 

 

AGRITEAM PÅ AGRO NORD - 2014

Vi takker for en hyggelig dag på Agro Nord 2014. Det var dejligt at se så mange mennesker på messen, ligeledes var det dejligt at mange tog sig tid til en lille snak med os. Ses vi næste år??

 

 

 

VI UDVIDER VORES TEAM

"Vi har travlt og netop travlheden i det lidt bedre marked og større omsætning på kontoret har betydet ansættelse af en ekstra medarbejder pr. 1. januar. Her er Bettina Sæderup tiltrådt som sagsbehandler og ejendomsmæglerassistent. Jeg håber I vil tage godt imod hende.
 
Bettina bor lidt uden for Aars på en ejendom. Hun har bred erfaring både med praktisk landbrug hjemmefra og med sagsbehandling. Dels fra en tidligere ansættelse hos Jura & Ejendom, Agri Nord i Aars og senest fra en ansættelse hos advokat, hvor hun virkede som advokatsekretær. Jeg glæder mig til samarbejdet med Bettina og aflastning på kontoret. Det vil også betyde endnu bedre service til kunderne, der kontakter kontoret, når jeg er på fremvisninger eller øvrige kundebesøg.”

 

 

PRESSEMEDDELELSE

Agriteam med på Kimbrerskuet for 1. gang.
Agriteam AarsAPS, Ejendomsmæglerfirmaet Ib Bjerregaard er i år også at finde på Kimbrerskuet i Aars den 5. og 6. oktober.

Statsautoriseret ejendomsmægler Ib Bjerregaard siger i den forbindelse:                     
”Kimbrerskuet er det sidste skue på året og jeg ved mange midtjyske og nordjyske landmænd besøger skuet. Det er derfor naturligt, at vi er til stede, da det især er i dette område, vi har vore kunder. Jeg glæder mig særligt i år, da 2 større frie handler netop er afsluttet i området og i den sidste måned har vi fået 6 nye ejendomme til salg med i alt 535 hektar. Jeg er sikker på mange vil komme og høre nærmere om netop disse ejendomme på de 2 dage.”

Agriteam der dækker hele landet har haft mange forespørgsler om hjælp til salg af skov- og naturejendomme. For at kvalificere indsatsen har Agriteam derfor tilknyttet skovbrugskonsulent Leo Møller. For at det også kan komme de nord- og midtjyske fritidslandbrugere til gavn, kommer han på standen ved Kimbrerskuet om lørdagen.  Leo Møller siger i den forbindelse: ” Jeg glæder mig meget til at komme til Aars og forhåbentlig få knyttet nye kontakter i området og jeg håber med mine mange års erfaring i rådgivning og salg til land- og skovbrugere, at blive godt modtaget.”

Agriteam har ca. 300 landbrugsejendomme til salg over hele landet og på de 7 forretningssteder er ca. 20 ansatte klar til at hjælpe med vurderinger, salg og rådgivning i salg af alle typer ejendomme.

Yderligere oplysninger:
Statsaut. ejendomsmægler og agronom Ib Bjerregaard
Mobil: 51843196

 

 

PRESSEMEDDELELSE

Sporer vi lidt optimisme?

Efter deltagelsen på Agro Nord 2012 i Nordjysk Messecenter og ud fra de henvendelser vi fik der og øvrige telefoniske henvendelser de seneste 3 uger, er svaret ja, siger statsautoriseret ejendomsmægler Ib Bjerregaard fra ejendomsmæglerfirmaet Ib Bjerregaard, Agriteam Aars.

Han fortsætter: " Vi har netop haft overtagelse på 3 landbrugsejendomme, hvor finansieringen ikke blev et problem. Det er ikke let og det kræver lange salgsforløb. Men påstå at alt står stille, det er ikke rigtigt. Så med baggrund i vores oplevelser her i starten af 2012, fornemmer vi en spirende optimisme. Modsat sidste år
og forrige år får vi nu også løbende henvendelser fra potentielle købere af landbrugsjord til sammenlægning med nuværende bedrift. Dog gælder, at priserne skal være realistiske."

Ejendomsmæglerfirmaet Ib Bjerregaard, Agriteam Aars formidler salg af alle typer fast ejendom i kommunerne: Himmerland, Viborg, Rebild, Mariagerfjord og Skive samt landbrugsejendomme i region Midtjylland og Nordjylland. I et samarbejde med andre butikker dækker Agriteam hele landet med salg af landbrugsejendomme.

Yderligere oplysninger:
Statsaut. ejendomsmægler og agronom Ib Bjerregaard
Mobil: 51843196

 

 

PRESSEMEDDELELSE:

Mæglersamarbejde på Viborgegnen
Fra 1. januar 2012 har Viborg Mægleren v/Jesper Rasmussen og Ejendomsmæglerfirmaet Ib Bjerregaard indledt et samarbejde. Formålet er at styrke positionen på Viborgegnen indenfor alle ejendomskategorier.

Yderligere oplysninger:
Statsaut. ejendomsmægler og agronom Ib Bjerregaard
Mobil: 51843196

 

   

NYT LOGO, NYT NAVN OG NY FARVE

Efter flere år, hvor vort kendte logo med kornstrået og de gule og grønne farver prægede vores markedsføring, har vi nu valgt en mere moderne stil i blå farver og vort udtryk ” Råd til Landbrug” er ændret til ”Sælger land og by”.

Agriteam har de senere år gået fra primært at handle med produktionslandbrug til også at formidle lystejendomme og nedlagte landbrug. Nu har vi taget det sidste skridt, så vi nu formidler handel med fast ejendom inden for alle kategorier i lokalområdet – herunder villaer og fritidshuse.

Med min baggrund inden for landbruget som selvstændig landmand og som tidligere landbrugsrådgiver for landboorganisationerne i Vesthimmerland, Skive og Viborg kommuner vil vi stadig lægge vægt på at fastholde markedet for produktionsejendomme med lokal vægt i de nævnte kommuner suppleret med naboområderne. Det hele med udgangspunkt fra vort kontor i Aars og fra min bopæl i Viborg. Vi tilbyder os selvfølgelig også som hidtil med vurderinger af produktions- såvel som øvrige landbrug for såvel kreditinstitutioner, advokater og pengeinstitutter.  Vi er helt selvstændige og uafhængige - men samarbejder gerne med alle.

Ud over farve og logo har vi også ændret navn til Agriteam AarsAps Ejendomsmæglerfirmaet. Ib Bjerregaard. Baggrunden for dette er, at jeg pr. 1. maj er blevet medejer og som sådan er klar til at servicere vore kunder i lighed med tidligere. Agriteam er et samarbejde mellem 7 butikker fordelt på Jylland og Fyn, hvor mere end 20 ansatte står klar med ekspertviden inden for alle typer af landbrugets driftsgrene.

Med ønsket om et fortsat godt samarbejde.

 
 

AGRITEAM VIBORG/AARS ApS

Ejendomsmæglerfirmaet
Ib Bjerregaard
Søndergade 31 1.M.
9600 Aars
Tel: 9862 1396
aars@agriteam.dk

GENVEJE

Opret en søgeagent
Se solgte ejendomme
Landbrug / landejendom
Sæt din bolig til salg
Download app
Søg boligejendomme
Find vej
Kontakt os
webbureau easynet