KOM VIDERE

TILBAGE TIL OVERSIGT

KONTAKT MÆGLER

Agriteam Viborg/Aars ApS

Ejendomsmæglerfirmaet
EJDM. Ib Bjerregaard

Tlf.: 98621396
Mail: aars@agriteam.dk

DOKUMENTER

Salgsopstilling
Tilstandsrapport
Energimærke
Elinstallationsrapport

BOOK FREMVISNING

Vil du gerne se denne ejendom helt
tæt på? Så book en fremvisning
med mægleren.

BOOK ONLINE

FAKTA OM EJENDOMMEN

Kallestrupvej 87, Troelstrup
9632 Møldrup
Vis på kort
Sags nr.: L84800
Ejendomstype: Fritidslandbrug
Grundareal: 6,81 ha
Stuehus: 230 m²
Kælderareal: 6 m²
Antal værelser: 6
Byggeår: 1920
Avlsbygninger: 642 m²
Energimærke: E
Kontantpris: 2.299.000
Udbetaling: 115.000
Mdl. ejerudgifter: 1.278,30Her kan drømmen om en ejendom på landet gå i opfyldelse midt i den dejlige natur og tæt på dagligdagens nødvendigheder.

Område
Kun få minutters kørsel fra Møldrup by i naturskønne omgivelser ved Troelstrup, er der nu mulighed for at erhverve sig en flot og velholdt fritidsejendom. Møldrup by kan bl.a. tilbyde sine borgere indkøbsmuligheder, overbygningsskole og læge og tandlæge. Desuden er der god infrastruktur til Viborg, Randers, Hobro og Skive samt til motorvej E45 som ligger ca. 15 minutters kørsel væk. Denne ejendoms beliggenhed er optimal for dem som ønsker at bo i naturen med god plads omkring sig, men som også sætter pris på at være tæt på skole og de daglige fornødenheder.
OBS OBS OBS Fyrrum og depotrum i udhus netop totalrenoveret i 2015 med ny væg, maling, nye porte og nyt pillefyr, der nedbringer varmeudgiften yderligere.

Udenomsarealer
Via en grusbelagt indkørsel ankommer du til den 4 længde gård med pigstensbelagt gårdsplads. Ejendommen har et flot vandskuret og hvidmalet stuehus med sortglaseret tegl. Udbygningerne er harmoniske og bygget i kampesten i 1898 og 1914. Disse bygninger er dels indrettet som kvægstald, lade med god loftshøjde og rulleport samt en længde med pillefyr og mulighed for lager og opbevaring. Ejendommens jorder udgør i alt 6,6 ha og byder udover dyrkbare arealer også på gode naturoplevelser. Flere mindre jordstykker er velegnet til græsfolde for hest eller andre større husdyr. Der er registret 3 gravhøje på ejendommen, som er en del af Tulsbjerge, som du kommer til via en sti fra haven. Der er også en offentlig sti til udsigtspunktet. Fra toppen af dette høje punkt er der langstrakt udsigt over marker, Simested ådal med Borup Hede i horisonten. Dertil er der ligeledes områder med bevoksning bl.a. høje bøgetræer. Ejendommens flotte stuehus er omgivet af en parklignende have med mange hyggekroge og gode læforhold.
Arealets størrelse betyder også, at der må drives jagt på arealet.

Stuehus
Igennem et Veluxvindue strømmer dagslyset ned i den flotte hall med præsentabel kvartsvingstrappe til 1. salen. Hall´en har klinkegulv med gulvvarme og giver adgang til et stort værelse samt opholdstue. Den rummelige og hyggelige opholdstue har ligesom alle andre opholdsrum i huset flotte trægulve. Stuen rummer god plads til både spisebord og sofahjørne. Brændeovnen er placeret centralt i rummet for optimal fordeling af varmen. Fra stuen er der udgang til sydvendt terrasse og den flotte have, som afgrænses af egen skov. Stort spisekøkken i massivt træ og med udsigt til gårdpladsen. Klinkebelagt baggang/bryggers med installationer til vaskefaciliteter og adgang til et nyrenoveret viktualie- depotrum. Pænt badeværelse med rustikke vægge, muret bruseniche og elgulvvarme. Påklædningsværelse/kontor ligger i forbindelse med soveværelset og skaber en god forældreafdeling i den ene ende af huset. 1. salen som er indrettet i 2003/2004 byder på et stort opholdsrum med loft til kip og synlige bjælker samt 2 store gavlværelser. Flot badeværelse fra 2007 med spa og sort klinker på gulv og i brusenichen samt gulvvarme. Denne etage er meget velegnet som børneafdeling.
Ejerne har løbende renoveret huset i deres knap 25 årige ejertid med respekt for husets alder. Udover ovennævnte er alt el udskiftet gennem årene, vinduerne er fra 1997 og taget skiftet i 2001, på samme tid som ydervægge er vandskurede.
Et meget præsentabelt stuehus, der er lige til at flytte ind i og med yderliger charme i form af originale døre.AGRITEAM VIBORG/AARS ApS

Ejendomsmæglerfirmaet
Ib Bjerregaard
Søndergade 31 1.M.
9600 Aars
Tel: 9862 1396
aars@agriteam.dk

GENVEJE

Opret en søgeagent
Se solgte ejendomme
Landbrug / landejendom
Sæt din bolig til salg
Download app
Søg boligejendomme
Find vej
Kontakt os
webbureau easynet