KOM VIDERE

TILBAGE TIL OVERSIGT

KONTAKT MÆGLER

Agriteam Viborg/Aars ApS

Ejendomsmæglerfirmaet
EJDM. Ib Bjerregaard

Tlf.: 98621396
Mail: aars@agriteam.dk

EJENDOMMEN ER SOLGT

Denne ejendom er solgt, men kontakt den lokale Agriteam mægler,
hvis du er interesseret i en lignende ejendom.

FAKTA OM EJENDOMMEN

Fjelsøvej 6A-B, Skinderup
9632 Møldrup
Vis på kort
Sags nr.: L84819
Ejendomstype: Lystejendomme
Grundareal: 29,67 ha
Stuehus: 314 m²
Kælderareal: 120 m²
Antal værelser: 8
Byggeår: 1932
Avlsbygninger: 1.131 m²
Energimærke: EDejlig skov/naturejendom på 30 ha ved Møldrup. Ligger ca. 5 km. vest for Møldrup i det flotte landskab ved Simested å og Borup hede - nabo til store plantager og faste krondyrbestande. Ca. 23 km. til Viborg og under 20 km. til motorvej E45.
Skinderup Mølle er en af området historiske fortællinger. dukker først op med Erik Ottszens skøde på møllen i 1474. I 1552 bliver møllen udlagt til Mariager kloster. På det tidspunkt hed den Overherreds Mølle. I 1782 bilver møllen selveje købt af Commisær Testrup på Restrup.
I 1932 starter den mere nutidige historie. Den nuværende hovedbygning bygges og der etableres elektricitetsværk på stedet. På det tidspunkt drives 110 tdl tillige med dambrugsdrift.
Har gennem årene været et mønster dambrug, der i 2015 er opkøbt af Viborg kommune, så dammene nu er nedlagt, alle opstemninger fjernet og det naturlige vandløb genskabt, så ejendommen nu er en enestående naturperle med bækken snoende sig ned over ejendommen arealer mod Sinested å.
Dertil er den store sø nedenfor bygningerne bevaret, så der kan genetableres put and take og dermed et indtægtspotentale i niveauet 150.000 kr. pr år - afhængig af ejers egen indsats.
Ligger med sine nuværende 30 ha i en smuk ådal omkring Skinderup Bæk med ret kuperet terræn og grænser op mod Simested Å mellem Møldrup og Ulbjerg. Arealet henligger i skov med ældre træer, græsklædte bakker, mosearealer og krat.
Ejendommen har solide driftsbygninger og den herskabelige hovedbygning fra 1932 gør stedet til en flot liebhaverejendom. Bebygget areal er på 209 kvm, overetage på 140 kvm og kælder på 120 kvm. Dejlig lyse lokaler med højt til loftet og flotte udsmykninger og vægmalerier. Dertil anneks med 2 lejligheder i en bygning - 84 kvm og 38 kvm. Kan evt. udlejes eller bruges til udlejning i sommerperioden.
Der er masser af muligheder for naturoplevelser, jagt og fiskeri. Der er fast bestand af krondyr 1 km fra ejendommen. Dertil fiskeret i Simested Å over en strækning af 200 m. Der aktuelt er udlejet, så der kan fiskes på alle Aalestrup Sportsfiskerforenings fiskevande.
Ejendommens arealer egner sig godt til hestehold, kødkvæg eller får. Der er også mulighed for at tilplante mere skov og dermed evt. gøre ejendommen til en skovejendom - og dermed ophæve bopælspligten. Der er aktuelt skov på ca. 10 ha med 30-50 år gamle træer - gran, lærk, eg, bøg og fyr
Meget flot og herskabelig hovedbygning fra 1932 med meget flot trappeopgang, i røde sten og med stråtag fra 1990 og stor restlevetid.

Ud over beboelsen i hovedbygningen findes anneks med 2 lejligheder. Den ene med entre med komfur, 2 værelser og et fint badeværelse. Den anden med entre, køkken med spisepalds, yderligere værelser og badeværelse. Kunne bruges til teenageren eller til udlejning helårs eller sommer.


AGRITEAM VIBORG/AARS ApS

Ejendomsmæglerfirmaet
Ib Bjerregaard
Søndergade 31 1.M.
9600 Aars
Tel: 9862 1396
aars@agriteam.dk

GENVEJE

Opret en søgeagent
Se solgte ejendomme
Landbrug / landejendom
Sæt din bolig til salg
Download app
Søg boligejendomme
Find vej
Kontakt os
webbureau easynet