KOM VIDERE

TILBAGE TIL OVERSIGT

KONTAKT MÆGLER

Agriteam Viborg/Aars ApS

Ejendomsmæglerfirmaet
EJDM. Ib Bjerregaard

Tlf.: 98621396
Mail: aars@agriteam.dk

DOKUMENTER

Salgsopstilling
Energimærke

BOOK FREMVISNING

Vil du gerne se denne ejendom helt
tæt på? Så book en fremvisning
med mægleren.

BOOK ONLINE

FAKTA OM EJENDOMMEN

Hesselåvej 27, Skave
7500 Holstebro
Vis på kort
Sags nr.: L84867
Ejendomstype: Planteavlsgårde & landbrugsjord
Grundareal: 72,77 ha
Stuehus: 251 m²
Antal værelser: 8
Byggeår: 1917
Avlsbygninger: 3.954 m²
Dyreenheder: 168,75 stk.
Energimærke: E
Kontantpris: 13.700.000
Udbetaling: 13.700.000


NU MED STOR VELHOLDT MASKINPARK OG ALLE AFGRØDER; DER MEDFØLGER TIL PRISEN:

Bud uden maskiner kan afgives.

GENERELT
Meget tiltalende og velholdt ejendom med stor flot gårdsplads og velfungerende stalde med automatisk vådfodring m.m. Ligger i Skave ikke langt fra Holstebro.
I Skave findes indkøbsmuligheder, skole fra 0-7 klasse m.m. Overbygning i Mejrup og gymnasium i Holstebro med gode busafgange til og fra Skave.

PRODUKTION.
Produktion af ca. 5.500 slagtesvin pr. år. Hele ejendommen fremstår salgsklar såvel inde som ude. Ejendommens arealer udgør store marker og aktuelt kan 38 ha. af de ca. 64 omdriftshektar vandes. De staldbygninger der anvendes i dag er vedligeholdte med nyere inventar, foderanlæg m.v. og vil være anvendelige i flere år uden store investeringer.
Der er et stort og velfungerende udleveringsrum indrettet efter chaufførens ønsker med plads til ca. 450 slagtesvin. Ud over de bygninger der anvendes til slagtesvineproduktionen er der klimastalde, der ikke har været brugt i nogle år. I disse er der plads til ca. 900 7-30 kg grise. En tidligere farestald står tømt for inventar. Der er varme i alle stalde.
Der er yderligere maskinhuse med store porte, værksted, mulighed for plantørring, nyere stålsiloer med faste snegle, der fører foder i blander til automatisk vådfodringsanlæg. Her fra føres foderet fuldautomatisk ud i de enkelte stier - effektivt og velfungerende.
Ejendommen er tilknyttet Måbjerg biogasanlæg.

STUEHUS:
Velholdt og rummelig stuehus. I 2008 er der skiftet vinduer og døre til alu/trævinduer med termoruder. Der er renoveret køkken med BIGA-elementer. Begge badeværelser er renoverede, der er indlagt nye vandrør og opsat nye lofter. Stuehuset fremstår således indflytningsklar uden behov for investeringer.
I stueplan er der indrettet med 2 store badeværelser, stort bryggers med vaskesøjle m.v. Mindre entre med trappeopgang til 1. sal og nedgang til kælder under køkkenet. Her er kontor og soveværelse med tilgang fra bryggers lige ved siden af det ene badeværelse. Fra entreen med trappe til 1. salen er der indgang til stort lyst køkken-alrum med både spiseplads og fjernsynsstue. Her fra udgang direkte til stor terrasse og have. Og via dobbelt dør indgang til stor stue og i forbindelse med denne indgang nr. 2, der ikke benyttes som indgang - men som koldrum til viktualie m.m. Der er gulvvarme i begge badeværelser.
1. salen er fuldt udnyttet. Via trappen kommer man til repos. Her fra adgang til stor stue i gavlen og fra stuen indgang til værelse med svalegang. Fra repos ligeledes adgang til toilet og til gang, hvor fra der er adgang til øvrige værelser. Således en udnyttet 1. sal med 3 store værelser og en stor stue m.m.
Sammenlagt et meget flot stuehus med indretning til både den store familie med teenagebørn eller til parret uden børn - hvor man så kan nøjes med at bo i stueetagen.

AGRITEAM VIBORG/AARS ApS

Ejendomsmæglerfirmaet
Ib Bjerregaard
Søndergade 31 1.M.
9600 Aars
Tel: 9862 1396
aars@agriteam.dk

GENVEJE

Opret en søgeagent
Se solgte ejendomme
Landbrug / landejendom
Sæt din bolig til salg
Download app
Søg boligejendomme
Find vej
Kontakt os
webbureau easynet