KOM VIDERE

TILBAGE TIL OVERSIGT

KONTAKT MÆGLER

Agriteam Viborg/Aars ApS

Ejendomsmæglerfirmaet
EJDM. Ib Bjerregaard

Tlf.: 98621396
Mail: aars@agriteam.dk

DOKUMENTER

Salgsopstilling
Energimærke

BOOK FREMVISNING

Vil du gerne se denne ejendom helt
tæt på? Så book en fremvisning
med mægleren.

BOOK ONLINE

FAKTA OM EJENDOMMEN

Gunderupvej 96, Gunderup
9640 Farsø
Vis på kort
Sags nr.: L85041
Ejendomstype: Fritidslandbrug
Grundareal: 7,70 ha
Stuehus: 177 m²
Antal værelser: 6
Byggeår: 1927
Udhus: 9 m²
Avlsbygninger: 691 m²
Energimærke: E
Kontantpris: 4.850.000
Udbetaling: 245.000
Mdl. ejerudgifter: 1.481,69GENERELT:
Noteret som landbrugsejendom med 7,7 hektar jord. Men gennem årene omdannet til en alsidig virksomhed med 2 fiskesøer på samlet 17.000 m2 fiskevand og masser af gode faciliteter for gæster. Opholdsbygning med udlejning til fester, samt butik med jagt og fiskegrej, outdoorgrej og beklædning. Dertil udlevering af nøgler til lejere af sommerhuse fra Dancenter og Sol og Strand.
Ligger let tilgængelig fra Gunderupvej i kun ca. 2 km. afstand fra Limfjorden ved Trend og Strandby. Der er således kort afstand for gæster i de store sommerhusområder langs Limfjorden; Hvalpsund, Ertebølle, Trend, Strandby og Løgstør. Afstanden til Løgstør er 17 km. og til Farsø 9 km.
Ud over de flotte faciliteter til gæsterne ved fiskesøerne er der et pænt velholdt stuehus med bl.a. gulvvarme i hele stueplanen og med ugenert have og terrasse. For enden af fiskesøerne er der først et naturareal med yderligere sø og dernært græsenge ned mod Trend å. Så på denne del af ejendommen findes flot jagt af alle arter. Bl.a. strejfere fra de store skovområder ved Trend.

Indeholdt i prisen er fisk i søerne og alle maskiner og øvrig inventar og udstyr, der bruges ved fiskesøerne - men uden lager af varer i butikken. Sælger er indstillet på at være konsulenter for nye ejere i forhold til driften af søerne i relation til udsætning af fisk, vandkvallitet m.m.

FISKESØDRIFTEN.
Gunderup Fiskesø er klacificeret som en af Danmarks bedste ud fra både faciliteter, fisk og omgivelser. Se bl.a. på www.dansee.dk. Vandspejlet på de 2 søer til fiskeriet udgør 7.000 plus 10.000 m2. Rundt om de 2 fiskesøer er der opsat 12 hytter til læ og ophold. Der til er der mulighed for tilberegning m.m. Indrettet handicapvenlig med handicaptoilet. Der udsættes regnbue-, kilde-, tiger- og bækøredder fra 0,8 - 10 kg. Der udsættes ud fra solgte kort. Årligt mellem 11 og 13 ton fisk. På ejendommen er der en borring, der supplerer vandet i søerne via en blandingskar, hvor fra der kan holdes øje med temperaturer og kvaliteten af vandet i søerne. Se mere på www.gunderupfiskesea.dk

BUTIKSDRIFTEN.
På ejendommen er der indrettet en ca. 400 m2 stor butik med fiske- og jagtgrej samt outdoorbeklædning. Ved siden af den fysiske butik er der internetsalg. Den fysiske butik indgår i den udbudte ejendom. Men ikke indholdet. Men lager og hjemmeside m.m. kan tilkøbes. Fra butikken er der ud over salget af varer salg af fiskekort samt udlevering af nøgler for Sol og Strand samt Dancenter, hvilket bidrager økonomisk og det betyder, at de, der henter nøglerne får kendskab til Fiskesøerne. Se mere på www.gunderupfiskeshop.dk.

UDLEJNING AF BJÆLKEHYTTEN.
På ejendommen er der opført en bjælkehytte til brug for gæsterne efter aftale og for udlejning til fester. Her kan være 60 personer og der forefindes service til 60 personer. Her er køkken og toilet. Bruges extern til bl.a. barnedåber, konfirmationer m.m.

STUEHUSET og øvrige bygninger.
Ejerne bor på ejendommen og stuehuset er vedligeholdt og indrettet rummeligt til en hel familie. Her er bl.a. nyere køkken og nymalet stue, køkken m.m. I den del af driftsbygningerne, der ikke anvendes til butik findes værksted/garage med god port. Og endelig i den sidste del er der fyrrum, hvor der aktuelt er et helt nyt 25kWh pillefyr under installering tillige med ny cirkulationspumpe. Med det tidligere ældre pillefyr på ejendommen, blev der kun brugt 24 ton. træpiller pr. år. Alle ejendommens bygninger opvarmes fra denne installation. Bl.a. bjælkehytten. Der er gulvvarme i ca. halvdelen af butiksarealet.

RESTEN AF EJENDOMMEN.
I forlængelse af fiskesøerne findes det resterende areal på ca. 3,5 ha. her er først en yderligere sø der Ikke er en del af fiskesøerne, men istedet fremstår som et fantastisk naturareal, hvor der er en meget god jagt å alle hjortearterne, der trækker fra de store skovområder lige syd for ejendommen i Trend Skov. Og uden for denne natur findes de resterende areal på ca. 3 ha. der henligger med græs og er bortforpagtet. Dette areal grænser ned til Trend å med fiskeret for ejerne.

En meget spændende mulighed for dem, der ønsker at bo på landet i flotte naturomgivelser og leve af virkomhed på ejendommen.


AGRITEAM VIBORG/AARS ApS

Ejendomsmæglerfirmaet
Ib Bjerregaard
Søndergade 31 1.M.
9600 Aars
Tel: 9862 1396
aars@agriteam.dk

GENVEJE

Opret en søgeagent
Se solgte ejendomme
Landbrug / landejendom
Sæt din bolig til salg
Download app
Søg boligejendomme
Find vej
Kontakt os
webbureau easynet